Nyhetsbrev nr 1

Nu har det första nyhetsbrevet från Svenska Arkivförbundet kommit ut. Styrelsen kommer att sända ut tre nyhetsbrev per år till alla medlemmar. Tanken är att medlemmar i Svenska Arkivförbundet ska ha en möjlighet att vara uppdaterade i viktiga frågor för den enskilda arkivsektorn. Ett första kom ut i februari och innehåller information från Arkivutredningen, tips om en kurs i att ordna och förteckna, information om hur styrelsens arbete fortlöper och så vidare. Nästa brev beräknas komma ut i månadsskiftet augusti/september och ett tredje i månadsskiftet november/december.

Nyhetsbrev 1

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.